Tempelriddaren

Välkommen till Värmlandsteatern och Tempelriddaren!

Tempelriddaren heter det här huset där Värmlandsteatern bedriver sin verksamhet och har som hemmascen sedan hösten 2008. Vi är en teater med föreställningar för alla generationer då vi erbjuder både klassiska och moderna produktioner. På Tempelriddaren driver vi också Värmlandsteaterns egen teaterskola för barn, ungdomar och vuxna. Våra fina lokaler kan hyras för konferenser, konserter och föreläsningar. I entréplan finns ett trevligt fairtradecafé med ekologiskt utbud. Caféet är öppet i samband med föreställningar i huset.

Tillgänglighet

Hörslinga finns i hela salongen och uppgraderades 2023. Vid behov finns 5 st trådlösa mottagarenheter för portabelt hörslingesystem.

Rullstolsplatser bokas på [email protected] eller 054-190080, en ledsagare ingår i biljettpriset.

Hiss finns på entréplan i foajén.

Tempelriddaren består av flera lokaler för olika typer av ändamål. Dessa lokaler kan även hyras för att användas vid konferenser, grupparbeten och andra typer av möten.

Läs mer om lokalerna

Vill du hyra lokal?

I Tempelridddaren har vi lokaler ni kan hyra för olika ändamål. Om det är ett möte, föreläsning eller annat typ av behov. Fyll i vårt formuläret så ska vi se till att ni får en lokal som passar ert behov bäst!
Läs mer/boka
Kontakt
Värmlandsteatern
Pihlgrensgatan 3, 652 25 Karlstad
Tel: 054-15 28 89
[email protected]
Värmlandsteatern