Kika in hos oss!

MEDLEMSKAP – 300 KR

Drömmer du om ett rikt teaterliv på din fritid? Där du tillsammans med andra antar utmaningen med att nå premiär? Då har du hamnat rätt.

Ett medlemskap i Värmlandsteatern löper över ett år och möjliggör medverkan i alla uppsättningar vi har. Och allt annat som pågår i huset, Tempelriddaren och verksamhetens alla andra hörn – bakom, på och framför scenen. Det är det vi tillsammans skapar som är huvudsaken. Ditt engagemang i tid och vilja är det som i slutänden leder till genrep och premiärer!

Är du särskilt intresserad av ett specifikt område inom teatern? Såsom sömnad, smink, ljus- eller ljudteknik, caféverksamhet mm så kan du engagera dig inom just det området – lära dig mer, finnas som stöd för andra eller medverka i någon eller flera av de uppsättningar vi har under ett år.

Till våra teateruppsättningar hålls alltid auditions till de karaktärer som eftersöks. Och till teaterskolans kurser behöver man söka separat. Vi annonserar ofta om dessa externt, i sociala medier mm för att bredda sökningen och plocka upp nya förmågor på vägen.

Bli medlem

 

STÖDMEDLEMSKAP – 500 KR

Ditt stöd hejar på oss att fortsätta utveckla och erbjuda en bra teaterverksamhet!

Är du intresserad av att stötta Värmlandsteatern ekonomiskt men inte engagera dig i själva verksamheten? Delta som testpublik på någon av de allra sista repetitionerna innan premiär? Då är ett stödmedlemskap hos oss perfekt!

Som stödmedlem stöttar du oss, ett lokalt och regionalt kulturliv och vi lovar att vi gör vad vi kan för att varenda krona ska användas till mer och bra teaterupplevelser.
Du får dessutom en personlig inbjudan till samtliga genrep under året.

Bli stödmedlem

Hoppas du hänger med – Vi ses på teatern!

Kontakt
Värmlandsteatern
Pihlgrensgatan 3, 652 25 Karlstad
Tel: 054-15 28 89
[email protected]
Värmlandsteatern