Lokaler i Tempelriddaren

café foajé tre bilderI första hand har Tempelriddaren renoverats för Värmlandsteaterns verksamhet, där kontor, repetitionslokal, foajé och salong utgör större delen av huset. Det ryms också tvättstuga, kostymatteljé, loger och små men välbehövliga förrådsutrymmen för attribut, mask och viss teknik. Vi försöker dock också hyra ut i mån av tid och plats.

REPET

Den lokal som kan användas till det mesta är Repet och är belägen en halvtrapp (eller hiss) upp från entréplan.
Bilder och fakta om Repet

LOFTET

Den minsta lokalen vi hyr ut heter Loftet och ligger längst upp i Tempelriddaren och nås genom trappor.
Bilder och fakta om Loftet

STORA SALEN

Den största lokalen vi hyr ut heter Stora salen och ligger på våning 2 i Tempelriddaren och nås genom antingen trappor eller hiss.
Bilder och fakta om Stora salen

FOAJÉN

Den publika delen av Tempelriddaren är vår f0ajé som nås genom entrén i hörnet Drottninggatan 41A/Pihlgrensgatan 3. Här bedrivs caféverksamhet dagtid (on-fr) och i samband med föreställningar eller andra arrangemang i huset nyttjas foajén till publik- och gästmottagande.
Bilder och fakta om Foajén

Våra lokaler är skräddarsydda att hyra för konferenser för upp till 100 personer, mindre möten och föreläsningar eller all form av scenkonst. Största utmaningen är att vara ute i god tid då lokalerna snabbt bokas till all form av teaterverksamhet kvällar och helger.

Jag vill hyra, vad kostar det?